01. Start Workshops Pesten i.c.m. Hiphop
Turboglad wordt gevraagd om workshops over pesten te gaan geven aan groep 7 en 8 aan het Openbaar Onderwijs in Zwolle.  De workshops zullen gaan over het project "Mijn Leefstyle"

02.TV Special Turboglad VPRO
De centrale aftrap van de workshops zal plaatsvinden op Basisschool De Schatkamer in Zwolle.        Het programma Villa Live van de VPRO zal van deze workshop een live registratie gaan opnemen.  Deze opnames worden verwerkt in de TV Special Turboglad, die door de VPRO worden uitgezonden.

03. Winnaar Publieksprijs Pop Belang Awards
Turboglad wint op  10 maart  in een zinderende strijd tijdens de Pop Belang Awards in het Ukien de Publieksprijs. De Hiphoptrack tracks "Lonely Soldier" en "Mensen Relax" slaan erg aan bij het aanwezige publiek.

04. Winnaar drie prijzen tijdens de Kunstbende
Turboglad wint  tijdens de Kunstbende in Odeon Zwolle maar liefst drie prijzen in de Kunstbende.  Samen met Siroc winnen ze de 2e prijs bij muziek bij het nummer "Zo ver Weg" ,  de 3e prijs in Taal en de eerste prijs met de Rap Video Clip "Re-Liefde"  De videotrack "Re-liefde" is geschoten samen met de Attic Movie Productions in de stad der Liefde Parijs

05. Diverse optredens in Kampen
Door de publieksprijs te winnen staat Turboglad op twee festivals in Kampen. De optredens van Turboglad tijdens  'Stroompopwaarts" en het "Beatricksfestival" waren de start van een serie spraakmakende optredens, die voor velen naar meer smaakten. Het was mede erg dope door het optreden van Jawatt.

06 Live opnames met de bands Spirit Zero & Your Next
Begin mei is Turboglad samen met twee bands de studio "Paperboat Productions"  Resultaat:  drie prachtige Hip Rock Tracks voor het nieuwe uit te komen album "Mijn Leefstijl"

07. Dodenherdenking Zwolle 4 mei 2007
De organisatie van het Bevrijdingsfestival en Dodenherdenking vroegen Turboglad om een aantal gedichten voor te dragen tijdens de Dodenherdenking op 4 mei in Zwolle. 

08. Het Bevrijdingsfestival Overijssel 2007
Erg tof was het nieuws dat Turboglad een show mocht geven tijdens het grote Bevrijdingsfestival in Zwolle. Tijdens dit Festival mocht hij Backstage met zijn favoriete rapgroep  "Opgezwolle"  Het allermooiste, zoals naderhand bleek dat er een onbekend persoon midden in het publiek stond. Een persoon, die zoals later bleek een erg belangrijke rol in Turboglad zijn leven zou gaan spelen.

09. Releasepartij album "Mijn Leefstyle"
Op 12 mei komt het eerste album "Mijn Leefstijl" van Turboglad uit.  De opbrengst van deze Releaseparty gaat helemaal naar het goede doel "Artikel één" Het landelijke bureau tegen rassendiscriminatie in Rotterdam. De directie van dit bureau zal dit persoonlijk in ontvangst nemen.

10.  3e Prijs in de Oogst van Overijssel
Turboglad wint eind mei de 3e prijs tijdens de HipHop finale van de Oogst van Overijssel in de Metropool in Hengelo.  Hij moet alleen Reconda en Pertecd voor zich laten.

11. Samenwerking All Different All Equal.
Begin juni wordt Turboglad samen met de Jeremy's gevraagd om de muzikale omlijsting te verzorgen tijdens de debat rondes "All Different All Equal"  Het wordt een begin van een mooie samenwerking.

12. "Dichter bij ………   mijn schilderijen"  de Expositie Jack Ruiten Kampen
Eind juni wordt Turboglad gevraagd om een aantal raps in dichtvorm voor te dragen tijdens de expositie van zijn 3-dimensionale schilderijen.

13.  "RockSkilz"  in Duitsland 2007
Turboglad wordt uitgekozen om samen met 20 Nederlandse -  en 20 Duitse muzikanten met een Rockkamp deel te nemen.  Het wordt een week met diverse workshops van muzikanten van toffe artiesten zoals  Simon & Kipski, Jan Akkerman, Krezip, enz. Veel geleerd, veel mensen ontmoet en opgetreden met de samengestelde band "Spunk" met de track "Just do it"

14.  Première Soundtrack voor de Speelfilm "Straatchaos"
In september komt de speelfilm "Straatchaos" in première  Turboglad schrijft samen met de Turkse Rapgroep "038" de gelijknamige soundtrack voor deze film. De trailer en de film  blijkt een hit te zijn en wordt veel op YouTube bekeken. De opbrengst van deze film was bestemd voor het goede doel "Praten online"

15. Turboglad wederom op 20 november bij Kidzwise
Ook dit jaar staat Turboglad op het podium tijdens de uitreiking van de KidzWise Awards. Speciaal voor Kidzwise en Unicef heeft Turboglad een videoclip gemaakt bij zijn track "Kindsoldaten"

16.  Live Radio optreden FunX radio FM
Eind van het Jaar wordt Turboglad gevraagd door de landelijke zender FunX Radio FM in Rotterdam om een radio optreden en interview te doen.

                                                             Terugblik  jaar 2006

Het jaar 2006 was voor mij te mooi en te spannend voor woorden. Erg veel geleerd en veel mensen ontmoet:  De start van een mooie samenwerking met Artikel Eén. Villa Achterwerk bij de VPRO gepresenteerd. Prijs gewonnen bij de Kunstbende, Video Shoot in Parijs gedaan. Soundtrack voor een speelfilm geschreven. En een prachtige start gemaakt met het optreden van de twee bands, "Spirit Zero' en "Illicit"  Ben bezig om mij eerste cd album in mei 2007 uit te brengen en veel op te treden.